Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 13 – 19 august 2018

Gemeni 13 – 19 august 2018

HOROSCOP GEMENI 13 – 19 AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, rabufniri, dificultati de comunicare sau miscare

 

De luni, doua saptamani iti revizuiesti felul in care iti consumi energia in intimitate si actionezi referitor la obtinerea de resurse externe pentru a te redresa afectiv si financiar.

De joi pana sambata poti intelege cum sa imbunatatesti legatura cu cei din jur, stilul de exprimare prin cuvinte sau arta, castigurile din tranzactii, relatia de iubire si creativitatea.

In plus, duminica se incheie perioada de reevaluare a ideilor, mentalitatii si atitudinii in ceea ce priveste activitatile zilnice, comunicarea, tranzactiile, educatia, aflarea de noi informatii, rudele si anturajul. Dupa aceea vei fi liber sa-ti schimbi modul de a gandi si sa-ti pui in practica planurile, pentru a-ti dovedi puterea, unicitatea si capacitatea creatoare.

Toata saptamana, in special in jurul zilei de duminica, ai posibilitatea sa obtii un serviciu mai bun, conditii mai bune de munca si trai, sa urci in ierarhia profesionala si sa iti imbunatatesti sanatatea si regimul de viata. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.