Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 12-18 noiembrie 2018

Gemeni 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP GEMENI 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la conflicte, certuri, dificultati in cuplu, cu legea, autoritatile sau in calatorii

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de studii, calatorii la distanta, perfectionarea ta, actiuni legale si relatia cu strainatatea, insa ai grija la incidente, exagerari si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre imbunatatirea imaginii publice si atingerea scopurilor pe plan social si profesional. Totusi, in continuare, pana martea viitoare evita excesele, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala psihica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la cuplu, parteneriate de viata sau afaceri, relatii personale, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la relatiile de dragoste si cu copiii, exprimarea artistica si veniturile din hobbyuri sau activitati de creatie.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de recapatarea controlului si obtinerea resurselor externe pentru a depasi crizele, noi sanse privind propriile venituri si posesiuni, dar si echilibrarea confortului material cu cel afectiv.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.