Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 12-18 august 2019

Gemeni 12-18 august 2019

HOROSCOP GEMENI 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de ceea ce se afla in jurul tau, comunicare, educatie, informare, anturaj, rude, prieteni, demersuri, tranzactii, schimburi de informatii, bunuri sau idei.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru relatiile cu cei din jur si beneficii din comunicare, inscrisuri, demersuri sau comert. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce dificultati legate de educatie, perfectionare, examene, spiritualitate, turism, strainatate, calatorii, chestiuni juridice, activitati si legaturi la distanta sau pe internet. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de psihic, activitati si relatii ascunse, cercetari si subiecte secrete, credinta, spiritualitate, renuntarea la sacrificii, tendinte si persoane nocive. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.