Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 11-17 noiembrie 2019

Gemeni 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP GEMENI 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui in ce priveste puterea personala, afirmarea, recunoasterea meritelor, placeri, fericire, iubire, legaturi romantice, exprimarea sentimentelor, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de munca, serviciu, responsabilitati, obligatii, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia ta de introspectie si liniste, eforturi psihice, retragere, activitati secrete sau in izolare. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre psihic si vitalitate, subconstient si concret, ireal si palpabil, sacrificii si responsabilitati. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la conditiile in care iti desfasori activitatea, rutina zilnica, energia fizica, munca pe care o prestezi, relatiile profesionale, remuneratie si indatoririle tale. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de relatii personale, uniuni, asocieri, contracte, procese, casnicie, parteneriate de durata, negocieri, colaborare, cooperare sau impacare, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.