Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 11-17 martie 2019

Gemeni 11-17 martie 2019

HOROSCOP GEMENI 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de actiuni, activitati si relatii ascunse, religie, spiritualitate, subiecte oculte, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive. Poti descoperi lucrurile sau persoanele care iti fac rau, poti pune punct unor sacrificii si ai ocazia sa iei initiative inspirate in privinta legaturilor secrete. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, actiunile tale iti pot stabiliza starea psihica si iti pot consolida castigul din activitati ascunse sau spirituale. Este un moment bun sa preiei controlul asupra vietii tale, sa obtii un ajutor moral, afectiv, psihic, spiritual sau financiar, sa renunti la dependente, sa abandonezi tendintele sau relatiile toxice din viata ta, dar sunt posibile dificultati datorita unor relatii, activitati sau beneficii confidentiale, mai putin etice sau legale.

Desi pot avea loc neplaceri ce tin de lege, strainatate si legaturi la distanta, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Poti descoperi noi moduri de castig pe internet, poti afla unde ti-ar placea sa calatoresti si poti cunoaste persoane de o alta cultura, natie sau religie.

Concentreaza-te si fii atent la: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, schimbari de conceptie si descoperiri de noi perspective. Ai sansa sa elimini anumite obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la relatiile personale, casnicie, conflicte directe, colaborari, contracte si procese.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.