Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 11-17 februarie 2019

Gemeni 11-17 februarie 2019

HOROSCOP GEMENI 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre imbunatatirea psihicului, activitati si persoane secrete, sacrificii, renuntarea la obiceiuri si relatii nocive.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni colective si umanitare, ce tin de asociatii, corporatii, afaceri si popularitate. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi urgenta de noutate si reforma. Ai puterea sa faci o modificare legata de grupul din care faci parte, sa gasesti noi grupari la care sa aderi, sa inventezi noi domenii de activitate si sa pui bazele unor proiecte de viitor, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative ce tin de activitati intelectuale, studii, educatie, chestiuni legale, calatorii la distanta, turism si strainatate. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa adopti noi principii dupa care sa te ghidezi, sa explorezi noi teritorii si sa faci noi experimente.

Activitatile publice, legatura cu autoritatile, proiectele si relatiile profesionale pot cunoaste o imbunatatire, iti pot aduce avantaje si beneficii. Intuitia te poate ajuta in aceste lucruri, se poate sa ai anumite viziuni in ceea ce priveste obiectivele de atins, statutul social si reputatia, care pot fi identificate si clarificate mai bine in luna ce urmeaza.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si sufletesti, imprumuturi, resurse externe, bani sau posesiuni la comun. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: afaceri riscante, conflicte si impulsivitate in grupuri sau colectivitate. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute in cercul de cunostinte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.