Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 1-7 iulie 2019

Gemeni 1-7 iulie 2019

HOROSCOP GEMENI 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre bani, confort si ceea ce detii, cat si spre cunoastere, locurile si persoanele din jurul tau.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de finante, valori, resurse, posesiuni si talente, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan material ce tin de resurse, venituri, valoarea ta, confortul tau, posesiuni si abilitati pe care le detii. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste socializarea, comunicarea, informarea, anturajul, rudele, prietenii, tranzactiile, schimburile si demersurile, incepand de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de cei apropiati, comunicare, miscare sau comert, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.