Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 1-7 ianuarie 2018

Gemeni 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP GEMENI 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la cheltuieli, investitii neverificate si rabufniri emotionale

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii un serviciu mai bun, conditii mai bune de munca si trai, dar si ca sa iti ameliorezi sanatatea. De marti incolo poti sa faci noi planuri de viitor si sa urmezi noi idealuri, iar de joi pana duminica iti este favorizata semnarea unui contract de asociere sau parteneriat.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre recapatarea linistii sufletesti. Poti lua decizii durabile in aceasta privinta, poti primi un ajutor psihic sau financiar, poti primi un imprumut sau un alt venit suplimentar. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de depasirea crizelor si recapatarea echilibrului afectiv si material. Totusi, ai grija la rabufniri emotionale si epuizare fizica.

Luna Plina de marti te poate face sa rabufnesti datorita banilor, sa cheltuiesti necontrolat sau sa faci o investitie sub impulsul de moment. Cauta sa te limitezi si sa gasesti solutii financiare stabile si sigure. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.