Home / Horoscop saptamanal / Gemeni 1-7 aprilie 2019

Gemeni 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP GEMENI 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste colectivitatea, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de regenerarea afectiva si financiara, despartiri, legaturi intime sau sufletesti, depasirea crizelor si pierderilor, resurse externe, imprumuturi, bani sau posesiuni la comun.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statut social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii din cariera sau statutul social. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane pe care sa le percepi fascinante, aparitii in public care sa iti imbunatateasca imaginea sociala sau profesionala, relatii, proiecte sau oferte extraordinare, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.