Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară septembrie 2019

Fecioară septembrie 2019

HOROSCOP FECIOARA SEPTEMBRIE 2019

Tendinte generale: In luna septembrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre viata personala, si bani, resurse si siguranta materiala.

In prima parte a lunii lucrurile care conteaza tin de viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut. In aceste privinte pana pe 23 ai o perioada aglomerata cu intalniri si demersuri, sanse de actiune, schimbari de conceptii si noi oportunitati. Ai ocazia sa afli vesti, noi perspective, informatii si adevaruri cu privire la viata ta in general, atitudinea pe care o afisezi si modul in care esti perceput, dar mai degraba prin intuitie, inspiratie, momente de clarviziune si tot felul de descoperiri. Incearca sa ramai ancorat in realitate, evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta si elimina situatiile in care te sacrifici sau care te amagesc. Relatiile, proiectele, initiativele si activitatile legate de afirmare, puterea personala, fericire, iubire si copii pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare. Detii puterea si ambitia de a-ti construi un viitor cu succes si de a te avanta in noi directii, insa ai grija la corectitudine si principii, fii cumpatat, organizeaza-te si planifica totul pas cu pas. Intreaga perioada este marcata de transformari durabile in timp.

Incepand cu 23 lucrurile importante devin resursele, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, veniturile, economia, investitiile, achizitiile, confortul si nivelul de trai, desi din 14 incep sa te preocupe si sa te atraga aceste chestiuni. Atat reusitele, cat si dificultatile sunt legate in principal de mentalitate, interese, acte, tranzactii, finante, atractii, placeri si dorinte. Din 22 incolo poti resimti blocaje, limitari si tensiuni, insa poti avea parte de succes in jur de 25 si 29. Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai referitor la folosirea talentelor proprii, valoarea ta, finante, investitii, achizitii, venituri si resurse personale, prin experimente, schimbari, reinventari sau renegocieri, insa posibil cu pretul unor pierderi, finalizari, situatii de forta sau evenimente imprevizibile pe plan relational si financiar. Evalueaza corect lucrurile, fii moderat si realist.

Pe termen lung:

In legatura cu puterea personala, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber, din 18 incolo pot aparea din nou blocaje si limitari, dar pe care le poti depasi prin ambitie, vointa, maturitate si organizare. Tot in aceste privinte pana spre sfarsitul lunii octombrie si in special in jur de 15 septembrie pot avea loc evenimente importante care sa corecteze si sa schimbe cursul vietii tale.

Pana la inceputul lui octombrie, mai ales in jur de 21 septembrie, mai pot avea loc schimbari de mentalitate legate de familie, camin, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, intimitate, activitati casnice, viata particulara, linistea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Aici poti intelege mai bine diferenta intre iluzie si realitate, poti percepe anumite adevaruri si poti adopta noi principii dupa care sa te ghidezi.

Atentie la: relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul. In aceste privinte Luna Plina din 14 este favorabila unor schimbari la nivel profund, insa poate aduce izbucniri, agresivitate, excese, scandaluri, confuzii sau dezamagiri. Pot exista dizolvari si finalizari, dar si transformari, redresari si reinventari, cel putin la nivel emotional si psihic. Fii sincer cu tine insuti si elimina acele tendinte, stari, persoane, relatii, situatii si activitati care te apasa si iti blocheaza evolutia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.