Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară septembrie 2018

Fecioară septembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA SEPTEMBRIE 2018

Atentie la calatorii, cheltuieli, sanatate, tensiuni in dragoste, cu copiii sau colegii

 

Pe 3 poti elimina mai usor dependentele, relatiile sau obiceiurile negative, ca sa iti poti creste nivelul confortului fizic si psihic, si ca sa te stabilizezi financiar. Incepand de pe 6 poti deveni mai matur, chibzuit, practic, strict si responsabil atat in dragoste, cat si fata de copii. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult viata proprie, comportamentul si felul in care esti vazut de ceilalti, iar de atunci incolo esti interesat de finante, investitii, economie, posesiuni, confort si stabilizare materiala. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor proiecte personale legate de viata ta, perfectionare, calatorii, educatie, strainatate, iubire sau copii. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la identitatea ta, felul in care privesti viata, in care te comporti si te infatisezi in fata celorlalti. Pe 8, 23 si 26 ai grija la blocaje si tensiuni financiare, speculatii si cheltuieli mai mari pe placeri sau distractii.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie esti mai sociabil, ai un stil de exprimare artistic si poti castiga din comunicare, transport si comert. Pe 12 ai grija la dificultati in tranzactii si neintelegeri in relatiile cu apropiatii, dar si cu cei din strainatate, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de rude, anturaj, activitati de comunicare sau comert, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni se poate sa muncesti mai mult, asa ca ai grija la sanatate si tendinte agresive fata de colegii de serviciu. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la impulsivitate, graba si nerabdare in examene sau la serviciu, incidente legale sau in calatoriile la distanta, epuizare fizica si tensiuni la munca. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de serviciu, sanatate, regimul de viata si felul in care iti cheltuiesti energia fizica.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare in viata ta si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de iubire, copii, rude, cei apropiati, felul in care interactionezi cu ceilalti, comunici, te comporti, te exprimi, creezi si te distrezi. Ziua de 21 este favorabila intalnirilor, negocierilor si discursurilor. Din 23, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiunile de crestere a nivelului de trai, investitii, imbunatatirea confortului si regimului de viata, schimbarea rutinei zilnice si poate chiar a serviciului.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.