Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară septembrie 2017

Fecioară septembrie 2017

HOROSCOP FECIOARA SEPTEMBRIE 2017

Atentie la comportament, tensiuni in familie, cu parintii si partenerul

Pe 2 poti gasi o noua cale de a depasi situatiile de criza. Pe 3 ai grija la dezvaluiri de secrete, rabufniri si incidente. Din 5 pana pe 10 poti sa revizuiesti obiceiurile proaste la care ar trebui sa renunti. Pe 5 atentie la comportament si atitudinea in cuplu, dar si fata de ceilalti. Tot din 5 iti revine vitalitatea si devii mai energic. Pe 9 poti lua decizii importante legate de exprimare, iubire si copii.

Din 10 iti revine gandirea pozitiva si toata luna esti mai optimist. Pe 13 poti primi un ajutor neprevazut, pentru a depasi anumite situatii critice. Pe 14 ai grija la temperament si tensiuni in familie. Pe 15 devii foarte sensibil, dar ai sanse de castig intr-un mod neasteptat. Pe 16 atentie la incidente si impulsivitate. Pe 18 poti avea surprize legate de relatii sau venituri ascunse si secrete.

Pe 20 incearca sa-ti revizuiesti comportamentul si atitudinea in cuplu. Incepand din 20, o luna esti foarte sociabil si poti castiga din simpla aparitie. Din 22, o luna te implici in gestionarea finantelor si acumularea materiala. Tot pe 22 poti lua o hotarare in privinta legaturii de dragoste si cu copiii. In 24 ai grija la incidente si tensiuni in relatia cu partenerul, si in general in relatiile personale, iar in 25 la tensiuni in casa si familie. Pe 28 atentie la blocaje legate de finante si siguranta emotionala. Din 28 poti gasi solutii drastice la problemele legate de iubire, copii si creativitate, iar din 30 te preocupa mai mult finantele si confortul personal. Tot in 30 atentie la discutii si tensiuni in casnicie si colaborari.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.