Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară octombrie 2019

Fecioară octombrie 2019

HOROSCOP FECIOARA OCTOMBRIE 2019

Tendinte generale: In octombrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre bani, confort si ceea ce detii, si cunoastere, locurile si persoanele din jur.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de resursele tale, valoarea ta, posesiunile si talentele native, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. Incepand din 4, pentru o luna si jumatate ai calea deschisa pentru actiuni si initiative referitor la aceste chestiuni. In primele zile ale lunii pot exista dificultati legate de bani, cheltuieli, resurse, investitii si achizitii. In jurul zilei de 13 poti avea parte de succes, noroc si noi oportunitati, iar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate.

Teoretic din 23, in urmatoarea luna lucrurile importante devin interactiunea cu mediul apropiat, socializarea, comunicarea, educatia, anturajul, prietenii, rudele, alergaturile, tranzactiile, schimburile de bunuri sau idei. Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii acestea sunt lucrurile de care sunt legate dorintele, placerile, relatiile, castigurile si proiectele de care te simti atras. Referitor la relatia cu apropiatii si veniturile din comunicare, comert sau tranzactii, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, 20 este favorabila unor decizii practice si durabile, ziua de 21 este mai buna pentru relaxare si distractie, iar 25 poate aduce intalniri intense sau oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al gandurilor si preocuparilor, din 3 octombrie tot aici te indrepti, spre comunicare, informare, comert, intelegeri, prieteni, rude si anturaj. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. In jur de 7, 16 si 20 poti descoperi noi perspective si poti avea momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor strategii pe termen lung.

Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai in ceea ce priveste comunicarea, schimburile, educatia, rudele si prietenii, prin descoperirea a noi resurse si solutii eliberatoare. Ultimile zile ale lunii te pot face sa identifici ce simti si ce ti-ar placea, iti pot aduce constientizari si iti pot indica necesitatea unei schimbari de mentalitate si abordare. Pot avea loc destabilizari, evenimente bruste sau incontrolabile, asa ca incearca sa fii deschis si sa te adaptezi la noile situatii create.

Pe termen lung:

In legatura cu puterea personala, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii si tinerii, activitati artistice, educative si creative, joaca, distractii si petrecerea timpului liber, din 3 incolo intri intr-o perioada in care sunt posibile transformari majore, momente de zero, reconstructii si reinventari.

Atentie la: pierderi, despartiri, ajutorul extern, imprumuturi, venituri suplimentare, relatii intime si de suflet, lucruri la comun, mosteniri si partaje. In aceste privinte Luna Plina din 14 poate aduce situatii de criza, evenimente drastice si schimbari la nivel profund, dar si oportunitati favorabile unui succes pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.