Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară octombrie 2018

Fecioară octombrie 2018

HOROSCOP FECIOARA OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, calatorii, cheltuieli, sanatate, dificultati in iubire, cu rudele, copiii sau colegii

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de relatii romantice, copii, exprimarea sentimentelor si a creativitatii, distractii, joaca si lucrurile ce te fac fericit. Pe 3 si 12 ai grija la dificultati in dragoste sau cu copiii, blocaje financiare, speculatii si cheltuieli mai mari pe placeri sau distractii, iar pe 11 si 19 la neplaceri legate de sanatate, blocaje si tensiuni in comunicare, la serviciu, cu rudele sau cei apropiati.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti destul de ocupat si interesat mai mult de educatie, aflarea informatiilor, interactiunea cu apropiatii, tranzactii, noi mentalitati, rude si anturaj, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa caminul, imobiliarele, familia, locurile natale, amintirile si acoperirea necesitatilor de baza, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Relational si financiar, din 5 iti reevaluezi interactiunea cu ceilalti, legatura cu apropiatii si veniturile din tranzactii. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi finantele si atitudinea ta fata de posesiuni, propria valoare, acumularea materiala si confortul personal.

Din 23, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in activitati cu cei din jur, schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de socializare, comunicare, intalniri, tranzactii, activitati educative, oratorice sau jurnalistice.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la educatie, cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.