Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară noiembrie 2018

Fecioară noiembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA NOIEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare, rabufniri, tensiuni in camin, intimitate, cu familia sau partenerul

 

Pana pe 22 inca esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in relatia cu apropiatii, demersuri, intelegeri, schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta locuintei, imobiliarelor, familiei, gasirii sigurantei si linistii sufletesti. In plus, toata luna esti interesat de situatia locativa, familie, locuri natale, amintiri si acoperirea necesitatilor de baza, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Pe plan financiar, pana pe 16 inca reevaluezi veniturile, propria valoare, folosirea eficienta a calitatilor tale, posesiunile, confortul, chizbuinta, economia, acumularea si stabilizarea materiala. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de serviciu si imbunatatirea conditiilor de munca si trai, regimului de viata si sanatatii. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre casnicie, relatii personale, asocieri, contracte, parteneriate, certuri si procese. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Incepand cu 6, doua luni incearca sa gasesti moduri prin care sa depasesti crizele si sa te regenerezi afectiv si financiar. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de relatiile romantice, copii si propria afirmare, noi sanse privind popularitatea si organizatiile, dar si gasirea unui echilibru intre propria exprimare si integrarea in colectivitate. De pe 25 simti din nou nevoia puternica de a fi legat de un contract, o uniune, o asociere, colaborare sau convietuire.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.