Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară martie 2019

Fecioară martie 2019

HOROSCOP FECIOARA MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te preocupa depasirea crizelor, relatiile intime si sufletesti, sursele externe de venituri, imprumuturile, banii si posesiunile la comun cu altcineva. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de perfectionarea si educatia ta, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si chestiuni juridice. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, obiectivele sociale, cariera, profesie si relatia cu autoritatile.

Poti avea succes in: ceea ce priveste dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti obtine avantaje si beneficii din munca pe care o depui si serviciile aduse altora. Ti se pot imbunatati relatiile colegiale, atmosfera de la serviciu, conditiile de munca si trai, poti avea parte de negocieri cu succes si de noi oportunitati privind locul de munca. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, uniuni, casnicie, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la relatiile directe, de la om la om, parteneriate de lunga durata, orice tip de negocieri sau colaborari pe termen lung. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de camin, proprietati imobiliare, familie, parinti, locul de origine si acoperirea necesitatilor de baza, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la cheltuieli si blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.