Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară martie 2018

Fecioară martie 2018

HOROSCOP FECIOARA MARTIE 2018

Atentie la rabufniri, cheltuieli pe distractii, tensiuni in dragoste si cu copiii

 

Pe 1 ai grija la incidente in casa, conflicte si tensiuni in familie, cu parintii, partenerul sau colaboratorii. Pe 1 si pe 2 poti obtine beneficii, succes si castiguri ce tin de colaborari, comunicare sau comert, ce iti pot imbunatati relatiile personale. Pe 4 iti sunt favorizate intalnirile, negocierile si contractele, insa ai grija la dezamagiri si confuzii din prea multa incredere si impresionabilitate.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa regenerarea afectiva si financiara. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti atitudinea si poti gasi noi informatii sau metode prin care sa obtii acest lucru.

Din 7, pana la sfarsitul lunii esti mai pasional in intimitate si poti obtine usor venituri suplimentare. In schimb incepand cu 9, pana in iulie ar trebui sa ai mai multa grija la semnarea contractelor si la transmiterea informatiilor. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 iti sunt favorabile activitatile legate de camin, familie sau proprietatile imobiliare. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la dificultati in dragoste, rabufniri emotionale, blocaje legate de imprumuturi sau mosteniri, si prea multa ambitie.

Din 17, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre exprimarea sentimentelor si distractii, dar se poate sa fii mai impulsiv in relatia romantica si cu copiii. De pe 20, pentru o luna esti mai ambitios si concentrat pe depasirea situatiilor de criza.

Pe 29 poti fi surprins de atractia pur fizica fata de o anumita persoana. Din 31, pentru trei saptamani iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie si actiuni legale.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.