Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară martie 2017

Fecioară martie 2017

Atentie la venituri si cheltuieli, resurse proprii sau la comun, discutii cu copiii sau persoana iubita

 

Pana pe 3 incearca sa eviti sa gasesti solutii ingenioase la crizele financiare, se poate sa nu iti fie favorabile. Gaseste o cale sa-ti asiguri stabilitatea psihica si materiala.

Incepand de pe 4, revizuieste-ti veniturile suplimentare, relatiile intime, pasiunea si atitudinea fata de sexualitate. Castigurile din partaje si mosteniri pot fi neclare si scazute.

Pe 5 martie poti initia un nou plan financiar ce se dovedeste benefic. De pe 10 incepi sa explorezi noi cunostinte si teritorii, insa intre 11 si 20 ai grija la tensiuni in cuplu si parteneriate.

Din 13 esti mai preocupat de situatiile critice emotionale si financiare, iar din 20 te implici cu mai multa pasiune in relatiile intime, si cu mai multa vointa si ambitie in depasirea crizelor.

De pe 22 pana pe 26 incearca sa faci investigatii pentru a preveni investitii nefavorabile si speculatii financiare. Pe 30 ai grija la cheltuieli neprevazute, neplaceri legate de copii sau de relatia romantica. Atentie la secrete, distractie si jocuri de noroc.

Incepand cu 31 martie devii mai interesat de extinderea orizonturilor, studii si calatorii.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri adiacente si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada. Gaseste puterea si vointa inauntrul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.