Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară mai 2019

Fecioară mai 2019

HOROSCOP FECIOARA MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre obtinerea popularitatii, organizatii, corporatii, afaceri ample, proiecte de viitor, actiuni colective, sociale sau umanitare. In jurul zilei de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste lucrurile legate de perfectionarea si educatia ta, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea, chestiuni legale sau juridice. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva relatiilor si finantelor poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua de pe 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Este posibil sa iti imbunatatesti relatiile, colaborarile si parteneriatele cu strainatatea, sa finalizezi anumite procese si actiuni juridice, sa pleci intr-o vacanta externa sau sa incepi o noua poveste de dragoste.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si posesiuni la comun.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, relatiilor si finantelor legate de aceste lucruri, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale referitor la dorinta de afirmare, recunoasterea meritelor, puterea personala, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber, mai ales in jur de 20. La Luna Plina de pe 19 ai grija la dificultati de comunicare sau miscare, discutii sau certuri cu cei apropiati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.