Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară mai 2018

Fecioară mai 2018

HOROSCOP FECIOARA MAI 2018

Atentie la calatorii, comunicare, rabufniri, cheltuieli pe distractii, tensiuni in dragoste si cu copiii

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, ti se pot imbunatati relatiile cu rudele si partenerul, si poti avea succes in activitati legate de educatie, contracte de colaborare si lucrul cu publicul. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la spiritul expansiv si dezamagiri din partea celorlalti. Incearca sa nu te lasi influentat si impresionat. Pe 7 si 12 ai grija la dificultati in dragoste, rabufniri emotionale, blocaje legate de imprumuturi sau mosteniri, si prea multa ambitie. Pe 8 incearca sa eviti iesirile in societate. In 12, 18 si 25 deciziile de schimbare a modului in care te afirmi, creezi, iubesti si te distrezi, te pot face sa incepi un studiu, sa calatoresti, sa depasesti limitele si sa evoluezi cumva.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult educatia, studiile, calatoriile, actiunile legale, strainatatea, aventura si depasirea limitelor. De pe 16, timp de cateva luni se poate sa muncesti mult, asa ca ai grija la sanatate si tendinte agresive fata de colegii de serviciu.

Din 15, pana in noiembrie poti fi interesat de noi principii, poti fi inclinat spre cercetari si studii neconventionale, spirituale si paranormale, si poti avea parte de surprize legate de calatorii sau strainatate. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva perfectionarii, evolutiei, educatiei si largirii orizonturilor. In acelasi timp pot disparea incidentele si situatiile ciudate legate de pierderi, mosteniri si resurse externe, din ultimii sapte ani.

Intre 13 si 16 ai grija la epuizare fizica, dificultati la serviciu, calatorii la distanta, pierderi, incidente, crize afective, blocaje in mosteniri si imprumuturi, tensiuni in dragoste si cu copiii.

Din 19, vreo trei saptamani iti sunt favorizate relatiile de prietenie, devii popular, te bucuri de aprecierea in colectivitate si iti pot creste castigurile din afaceri. Tot pe 19 poti avea surprize legate de prieteni, relatii la distanta, afaceri si chestiuni legale. Incepand cu 21, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile legate de locul de munca, avansarea in ierarhie si imbunatatirea conditiilor de munca si trai. Pe 26 ai grija la scaderea popularitatii si tensiuni cu prietenii, copiii si persoana iubita. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult situatia ta sociala si cariera.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.