Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară mai 2017

Fecioară mai 2017

HOROSCOP FECIOARA MAI 2017

Atentie la calatorii, iesiri emotionale, autoritati, partenerul de viata si de dragoste

 

Din 3 iti revin spiritul de observatie si intuitia, dar si gandurile legate de echilibrul psihic si regenerarea pe plan financiar. Pana la mijlocul lunii iti sunt favorabile planificari pe termen lung.

Pe 9 daca te hotarasti sa-ti urmezi talentele, poti incepe anumite cursuri ce iti pot aduce o crestere personala si chiar redirectionarea profesionala. Pe 11 incearca sa iei decizii ce te pot ajuta sa depasesti momentele critice ce tin de camin, familie si parinti. Pe 12 felul in care iti pui toate fortele in directia carierei si ascensiunii sociale iti poate creste si veniturile, dar si cheltuielile.

Incepand de pe 16 te concentrezi mai mult pe studii, examene, calatorii si aventura. Din 20, pentru o luna, te implici mai mult in activitati profesionale si in imbunatatirea imaginii tale publice. Pe 31 ai sansa ca activitatile tale creative sa-ti aduca o recunoastere pe plan mai larg.

Pe 10 ai grija in calatoriile la distanta si la secrete si rabufniri emotionale, in special fata de rude si anturaj, dar si fata de cei aflati departe. Pe 11 atentie la neintelegeri si confuzii privind sefii si partenerul. Pe 19 sunt posibile cheltuieli neprevazute. Pe 25 ai grija la prea multa pasiune si gelozie in relatia de dragoste. Pe 29 incearca sa te imparti echitabil intre familie si cariera.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.