Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară iunie 2019

Fecioară iunie 2019

HOROSCOP FECIOARA IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de cercul de cunostinte, activitati sociale, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga, dar ai sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini, si in iulie si august. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsit de august te intereseaza atat relatiile sociale si colectivul, cat si introspectia, psihicul si spiritualitatea. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, te preocupa cercetarile secrete, actiunile si relatiile ascunse, subiectele oculte, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti sacrificiile si realismul din casnicie, cuplu, relatiile personale, contracte, colaborari si parteneriate.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste legaturile la distanta sau pe internet, castiguri din educatie, calatorii la distanta, turism, proiecte internationale sau chestiuni juridice. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. E posibil sa imbunatatesti relatia cu strainatatea, sa pleci intr-o vacanta externa sau sa incepi o noua poveste de dragoste.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, faima si reputatie.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni ce tin de cariera, profesie, relatia cu superiorii, imbunatatirea faimei si reputatiei, castiguri din reputatie, din statutul social sau dinspre autoritati. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale referitor la dorinta de afirmare, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi puterea personala si individualitatea, cu grupul din care faci parte. La Luna Plina de pe 17 ai grija la incidente casnice, dificultati in familie, cu parintii sau ce tin de locuinta, camin sau imobiliare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.