Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară iunie 2018

Fecioară iunie 2018

HOROSCOP FECIOARA IUNIE 2018

Atentie la secrete, calatorii, comunicare, tensiuni in cuplu, cu asociatii sau superiorii

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru cariera, locul de munca si statutul social. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de comunicare, intalniri, prieteni, grupuri mari de oameni, popularitate, educatie si tranzactii. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate parteneriatele, relatiile de prietenie, activitatile sociale, contractele si proiectele la scara larga. Ziua de 6 este favorabila activitatilor intelectuale publice si profesionale, insa pe 6 si 7 ai grija la conflicte si tensiuni directe cu partenerul de viata, colaboratorii sau autoritatile. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la blocaje in relatiile sentimentale, cu copii sau prietenii.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult idealurile, viitorul, afacerile, prietenii si activitatile sociale. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei, dar si surprize legate de strainatate, examene, chestiuni legale sau calatorii la distanta. Din 14, aproape o luna iti sunt favorizate relatiile si castigurile din activitati neoficiale sau confidentiale. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de studii, drumuri lungi, actiuni mai putin morale sau legale.

De pe 19, pentru cinci luni iti revizuiesti sacrificiile si realismul din casnicie, cuplu, relatiile personale, contracte, colaborari si parteneriate. Incepand cu 21, pentru o luna te implici in proiecte de anvergura, activitati colective si sociale, intalniri cu prietenii, actiuni umanitare si de intrajutorare.

Tot pe 21 ai grija la blocaje in serviciu, in legaturile sau actiunile intime si secrete, iar pe 25 la dificultati de comunicare, informatii sau relatii ascunse, si blocaje neprevazute in relatia cu cei apropiati. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la conditiile de munca si trai, serviciu, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.