Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară iunie 2017

Fecioară iunie 2017

HOROSCOP FECIOARA IUNIE 2017

Atentie la cheltuieli si tensiuni in cuplu, cu sefii, familia, copiii, prietenii si persoana iubita

 

Pe 1 poti obtine un imprumut, iar pe 3 poti fi surprins de o mostenire sau de atractia fizica fata de o anumita persoana. Tot pe 3 o miscare in cariera iti poate aduce mari beneficii materiale, insa acestea pot fi amanate pana pe 13. Din 4 iti petreci mai mult timp cu prietenii, insa incearca sa nu fii autoritar. Pe 4 si 14 atentie la tensiuni in cuplu sau cu sefii si autoritatile. Din 6 iti sunt favorizate castigurile din cercetare si strainatate. Din 7 in 21 fa uz de farmecul tau personal pentru a-ti imbunatati imaginea publica. Incepand din 9 dispar barierele si blocajele financiare.

Pe 15 si pe 18 ai grija la discutii in casa, dar si cu sefii. De pe 16, ai cinci luni in care sa iti revizuiesti spiritul de sacrificiu pentru binele casniciei tale, si in care sa incerci sa vezi realitatea legata de asocieri, colaborari si parteneriate asa cum este, nu cum ti-o imaginezi.

Dupa 21 iti muti toate interesele catre actiunile colective, prieteni si popularitate. Pe 24 sunt posibile beneficii din calatorii, cercetare sau afaceri si relatii cu strainatatea. Intre 25 si 28 ai grija la prietenii falsi si la partenerii de afaceri ce te pot induce in eroare, se poate ca acest lucru sa iti fie defavorabil pe plan financiar. Pe 30 atentie la tensiuni cu prietenii, copiii si persoana iubita.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social. Gaseste o cale de mijloc intre idealurile tale si ale celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.