Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară iulie 2019

Fecioară iulie 2019

HOROSCOP FECIOARA IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre relatiile sociale si colectivul din care faci parte, si introspectie, psihic si spiritualitate.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de cercul de cunostinte, activitati sociale, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor, relatiilor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste imbunatatirea psihicului, cercetarile secrete, actiunile si relatiile ascunse, subiectele oculte, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 aici ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan relational si financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni legate de relatiile sociale, afaceri mari si popularitate. Intre 9 si 14 poti primi noi oportunitati si iti poti pune visele in practica. Zile bune relational si financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la tensiuni si incidente in colectivitate.

Concentreaza-te si atentie la: dorinta de a iesi in evidenta, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi puterea personala si individualitatea, cu grupul din care faci parte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.