Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară iulie 2018

Fecioară iulie 2018

HOROSCOP FECIOARA IULIE 2018

Atentie la secrete, calatorii, comunicare, tensiuni in dragoste, cu rudele, copiii, colegii, prietenii

 

Pe 5 poti avea un succes legat de comunicare, miscare, prieteni, rude, grupuri mari de oameni, popularitate, semnari de acte si tranzactii, iar pe 8 iti sunt favorizate parteneriatele, actiunile sociale, relatiile de amicitie, planurile de viitor, contractele si proiectele la scara larga. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii impulsive, incidente neprevazute, tensiuni sau conflicte la serviciu, epuizare fizica sau psihica, iar pe 12 dificultati legate de prieteni, organizatii, relatii sentimentale sau copii. Ziua de 9 iti poate aduce descoperiri, dezvaluiri de informatii, noi idei si noi puncte de vedere legate de educatie, anturaj, tranzactii, interese confidentiale sau secrete.

De pe 7, trei luni ai ocazia sa faci schimbari majore pe plan personal, in privinta progresului intelectual, al studiilor, calatoriilor si recunoasterii meritelor tale. Din 10 revii la sentimente mai bune si o luna poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu. Pe 12 chiar poti avea intalniri si surprize placute ce tin de drumuri lungi, strainatate, examene si chestiuni legale. Pe 14 poti lua decizii favorabile legate de relatii sentimentale si copii. Pe 22 poti da dovada de sarm, poti imbunatati relatia cu rudele si cei apropiati, si poti castiga din felul in care te infatisezi, comunici si te exprimi. Pe 24 poti descoperi anumite adevaruri legate de relatiile personale si cum esti perceput. Pe 28 iti sunt favorizate relatiile de iubire si cu copii, si veniturile din activitati artistice.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de serviciu, relatiile colegiale, sanatate, regimul de viata si felul in care iti cheltuiesti energia fizica. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la impulsivitate, graba si nerabdare la locul de munca, incidente in calatoriile la distanta, epuizare fizica si psihica, si tensiuni cu colegii.

Incepand cu 23, o luna poti fi mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. Din 26, vreo trei saptamani ai si o perioada de introspectie in care ai de revizuit mentalitatea, sacrificiile, interesele, actiunile si relatiile secrete.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.