Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară iulie 2017

Fecioară iulie 2017

HOROSCOP FECIOARA IULIE 2017

Atentie la secrete, cheltuieli, pierderi, situatii critice, tensiuni cu prietenii, copiii si persoana iubita

 

Pe 2 si 10 atentie la tensiuni cu prietenii, copiii si persoana iubita. Pe 5 ai grija la situatii critice legate de amici, afaceri si planuri de viitor. Incepand din 5 toata luna sunt benefice relatiile profesionale si castigurile din cariera. Ziua de 6 este favorabila incheierii de parteneriate de afaceri, dar mai mult pentru imagine decat pentru bani. De pe 6 incolo devii introspectiv, analitic si retras.

Incepand din 15 pana pe 21 august atentie la investitii neverificate, speculatii si cheltuieli cu copiii sau pe distractii. Din 17 pana pe 5 august ai grija la agresivitate in afaceri si cu prietenii, secrete, incidente si rabufniri impulsive. Tot pe 17 atentie la tensiuni in cuplu si in cariera, cu partenerul sau sefii. Pe 18 ai un moment profesional excelent si poti primi beneficii din cariera, dar sunt posibile neplaceri legate de prieteni, afaceri, pierderi, imprumuturi si bani la comun. Pe 19 descoperi anumite lucruri legate de casa si familie. Din 20 devii mai inchis in tine si mai sensibil.

Pe 21 din nou atentie la prieteni, secrete si popularitate. Din 22, pentru o luna poti elimina din tendintele negative si reevalua obiectivele. Pe 24 atentie la tensiuni in casa si familie, dar si cu sefii si autoritatile. Tot pe 24 iti sunt favorabile aflarea unor informatii si planurile de depasire a crizelor. Din 26 iti revine gandirea pozitiva si dorinta de socializare. Pe 27 ai mare grija la secrete, incidente, sacrificii si rabufniri agresive. Din 31 iti pot creste popularitatea si castigurile din afaceri.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, si sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe. Renunta la ceea ce te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.