Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară ianuarie 2019

Fecioară ianuarie 2019

HOROSCOP FECIOARA IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre relatiile de suflet, obtinerea unui ajutor extern, redresarea afectiva si financiara. Incepand cu 20, o luna preocuparile tale incep sa includa serviciul, obligatiile, responsabilitatile, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: accidente, rabufniri, conflicte, tensiuni in cuplu sau in dragoste, jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: privinta familiei, caminului si acoperirii necesitatilor de baza. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste viata intima si casnica, imbunatatirea locuintei si beneficiile din imobiliare. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza imbunatatirea psihicului, se poate sa atingi o stare de implinire, multumire si liniste sufleteasca.

Concentreaza-te pe: propria dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a porni in noi directii ce iti pot aduce dragostea si fericirea!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.