Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară ianuarie 2018

Fecioară ianuarie 2018

HOROSCOP FECIOARA IANUARIE 2018

Atentie la rabufniri, cheltuieli pe distractii, tensiuni in dragoste si cu copiii

 

Din 2 ai liber sa gasesti o noua metoda de a depasi situatiile critice din ultima perioada, insa poti rabufni destul de des. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la exprimarea iubirii, copii sau latura artistica si creativa. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in activitati de educatie, transport, comert si comunicare. Tot pe 7 iti sunt favorizate solutii originale la crizele emotionale si financiare. Ziua de 8 iti aduce succesul in dragoste, referitor la copii si exprimarea artistica, dar si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de iubire, creativitate si relatia cu copiii. Pe 9 si 10 incearca sa fii mai calm cu persoana iubita si cei mici.

Incepand cu 11, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult iubirea, petrecerea timpului liber, distractiile si copiii, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la tensiuni in relatia de dragoste, cheltuieli si speculatii. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la felul in care comunici, creezi si te distrezi.

Din 18, pentru trei saptamani ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din serviciu. Din 20, pentru o luna te implici total in munca, serviciu si ingrijirea sanatatii tale.

Pe 20 ai grija la tensiuni in dragoste si cu copiii. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere pentru a obtine un succes legat de iubire, copii si exprimarea artistica. In 25 poti adopta o noua viziune privind educatia, comunicarea si creativitatea. Din 26, doua luni iti cheltuiesti energia pentru camin si familie, insa incearca sa ramai calm. Pe 28 ai grija la rabufniri si dificultati de comunicare in relatia de dragoste. Din 31, trei saptamani te preocupa mai mult sanatatea si locul de munca.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.