Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară februarie 2019

Fecioară februarie 2019

HOROSCOP FECIOARA FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsit de martie iti indrepti eforturile catre progresul personal, extinderea orizonturilor, completarea educatiei, calatorii, relatia cu strainatatea si actiuni legale. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Sfatuieste-te cu cei din jur.

Din 19, o luna te implici in relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, casnicie, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Aici iti concentrezi preocuparile si interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui unele mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: privinta familiei, caminului si acoperirii necesitatilor de baza, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, poti avea rezultate pozitive legate de viata intima si casnica, imbunatatirea locuintei si beneficiile din imobiliare. Pe 22 insa poti avea parte de anumite blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste serviciul, obligatiile, responsabilitatile, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: accidente, rabufniri, conflicte, tensiuni in cuplu sau in dragoste, jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. Si la Luna Plina de pe 19 ai grija la incidente, izbucniri si crize emotionale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.