Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară februarie 2018

Fecioară februarie 2018

HOROSCOP FECIOARA FEBRUARIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu si dificultati in camin, cu familia sau partenerul

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de camin, familie, proprietati imobiliare, sanatate, regimul de viata si locul de munca. Pe 4 atentie la excese alimentare, oboseala fizica, tensiuni si blocaje in comunicare, cu rudele sau la locul de munca. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de un coleg sau un proiect profesional.

Din 11, pentru aproape o luna se imbunatateste relatia cu partenerul si poti obtine venituri din colaborari. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la rude si cei apropiati, informatii, schimburi de idei, serviciu si ingrijirea sanatatii. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si poti adopta noi mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de relatia de cuplu si castigurile din parteneriate, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale la locul de munca, insa ai grija la tensiuni in camin, familie si casnicie.

Incepand cu 18, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, colaborari si parteneriate. In plus, trei saptamani te preocupa casnicia, asocierile, procesele, contractele si aplanarea conflictelor.

Pe 21 poti avea parte de un moment emotionant alaturi de partenerul de viata, iar pe 25 poti capata o noua viziune asupra convieturii, contractelor si colaborarilor. In ambele zile ai grija la tensiuni in camin, familie, cu parintii si partenerul. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti avea parte de momente pasionale, intime si profunde in cuplu.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.