Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară februarie 2017

Fecioară februarie 2017

Atentie la venituri si cheltuieli, resurse proprii sau la comun, discutii cu copiii sau persoana iubita

In primele doua zile ale lunii incearca sa eviti o gandire speculativa si sa cheltuiesti mai mult pe distractii si placeri. Incearca sa verifici inainte atat investitiile cat si noile planuri de regenerare financiara.

Incepand cu 3, in urmatoarea luna iti sunt favorizate imprumuturile si veniturile din activitati suplimentare. In acelasi timp devii mai pasional in dragoste. De pe 5 incolo pana in iunie, castigurile materiale pot sa nu mai fie atat de substantiale ca pana acum, asa ca ai grija la cheltuieli.

De pe 7 incolo esti mai preocupat de locul de munca si in acelasi timp esti tentat sa-ti faci niste controale medicale de rutina. Pe 11 si pe 21 se poate sa primesti niste beneficii din serviciu.

De pe 18 pe 22 se poate ca puterea de atractie si seductie sa-ti provoace crize in dragoste, atentie la aventuri pasionale. Din 23 in 27 se poate sa obtii imprumuturi sau sa gasesti surse neobisnuite de venituri suplimentare, dar verifica bine si in ce conditii.

Incepand din 26 esti mai inclinat spre diplomatie, compromis si obtinerea cooperarii.

Profita de aceasta luna pentru a stabili planuri financiare in ceea ce priveste resursele si veniturile adiacente, dar si cheltuielile, si pentru a initia noi parteneriate si asocieri!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852715475006554:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.