Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară decembrie 2018

Fecioară decembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA DECEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare, rabufniri, tensiuni in camin, intimitate, cu familia sau partenerul

 

De pe 1 redevii preocupat de socializare, comunicare, aflarea informatiilor si a noi mentalitati, interactiunea cu mediul apropiat, relatia cu rudele, prietenii si anturajul, alergaturi, schimburi, tranzactii, demersuri si intelegeri. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor cu cei apropiati si beneficiilor din activitati de comert, comunicare sau transport. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca te mai implici in activitati si tot felul de chestiuni legate de locuinta, camin, proprietati imobiliare, familie, parinti, origini, locurile natale, obtinerea linistii sufletesti si acoperirea propriilor necesitati. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti interesat mai mult de situatia locativa, familie, locuri natale, amintiri si acoperirea nevoilor de baza. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a vietii intime, locuintei, imobiliarelor, familiei, gasirii sigurantei si linistii sufletesti, de la sfarsitul lunii, pana in februarie datorita optimismului, idealismului si tendintei de expansiune iti poti depasi posibilitatile, asa ca ai grija la riscuri si cheltuieli exagerate, si incearca sa fii mai chibzuit, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna esti sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, educative sau creative, petreceri, relaxare si distractii. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de casnicie, relatii personale, asocieri, contracte, parteneriate, certuri si procese, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la conflicte, dificultati de comunicare, impresionabilitate marita, confuzii si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.