Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară decembrie 2017

Fecioară decembrie 2017

HOROSCOP FECIOARA DECEMBRIE 2017

Atentie la cheltuieli, tensiuni in familie, cu persoana iubita, copiii sau partenerul

 

De pe 1 pana de Craciun ti se pot imbunatati relatiile cu familia si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. Tot pe 1 atentie la cheltuieli si blocaje financiare. Pe 3 poti avea un succes in activitati legate de educatie, comert, comunicare, transport, contracte de asociere si colaborari, casnicie, parteneriate sau lucrul cu publicul. Pe 3 si pe 10 ai grija insa la tensiuni in cuplu si familie.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti atitudinea fata de familie, parinti si camin, iar pe 6 chiar poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, pentru o luna si jumatate devii mai agitat si agresiv in comunicare. Pe 10 poti face o descoperire legata de familie si anumite situatii de criza. Pe 13 si pe 15 ai grija la incidente si neintelegeri in camin. Pe 16 poti lua o decizie de a schimba ceva legat de casa, familie, stabilizarea psihica si financiara.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre camin, familie, parinti, proprietatile imobiliare si locurile natale, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la relatiile romantice, copii si procreatie, exprimarea talentelor si distractii.

Din 21, pentru o luna te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice sau distractive. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 iti sunt favorizate beneficiile din imobiliare si imbunatatirea finantelor. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de felul in care comunici, creezi si te distrezi. De pe 25, pentru aproape patru saptamani iti sunt favorizate relatiile romantice si veniturile din hobbyuri si arta. Tot in 25 dai dovada de maturitate in privinta persoanei iubite si a copiilor, dar si a veniturilor din activitati creative. Pe 28 poti initia actiuni legate de semnarea unor acte, colaborari sau parteneriate.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.