Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară august 2019

Fecioară august 2019

HOROSCOP FECIOARA AUGUST 2019

Tendinte generale: In august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre introspectie, izolare si lucruri ascunse, si ceea ce iti doresti de la viata. Totusi, de pe 1, cand se clarifica atmosfera si gandirea, pana pe 11, mintea iti mai fuge catre relatiile sociale si colectivitate, cand iti sunt favorabile orice intelegeri sau intalniri legate de cercul de cunostinte, activitati sociale, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de imbunatatirea psihicului, spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, credinta, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Incepand cu 18 si mai mult din 23, lucrurile importante devin viata  proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitatea, comportamentul si infatisarea. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din punct de vedere mental, al ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi mai tare pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung, din 11 revin norocul, optimismul, sansele reale de extindere, crestere si progres in legatura cu familia, caminul, locuinta, proprietatile imobiliare, originile tale, intimitatea, activitatile casnice, viata particulara si acoperirea necesitatilor de baza. Iar din 12 august, tot restul anului iti sunt incurajate reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare in ceea ce priveste educatia, studiile, perfectionarea, cursurile certificate, redirectionarea profesionala, turismul, relatiile la distanta, pe internet sau cu strainatatea, procesele si chestiunile juridice.

Atentie la: eforturi fizice, serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, disciplina, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari, cel putin la nivel relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.