Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară august 2018

Fecioară august 2018

HOROSCOP FECIOARA AUGUST 2018

Atentie la secrete, calatorii, cheltuieli, incidente, tensiuni in dragoste, cu rudele, copiii sau colegii

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la impulsivitate, graba si nerabdare in examene sau la serviciu, incidente legale sau in calatoriile la distanta, epuizare fizica si tensiuni cu colegii. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului nu mai esti dispersat in privinta proceselor, educatiei si imbogatirii cunostintelor, iar de luna ce vine poti aborda o noua atitudine fata de regimul de munca si viata.

Din 7, o luna iti sunt favorizate investitiile si castigurile materiale, dar poti avea venituri si cheltuieli mai mari, in special pentru confortul personal. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate beneficiile din serviciu, relatiile colegiale, imbunatatirea conditiilor de munca si trai. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la cheltuieli mai mari pe placeri, jocuri, distractii sau obiecte de lux.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de educatie, anturaj, tranzactii, secrete, persoane sau interese confidentiale. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la epuizare psihica, exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele in privinta sacrificiilor, relatiilor si actiunilor ascunse, si a eliminarii dependentelor, persoanelor si obiceiurilor care te trag inapoi.

Din 13 in 27 ai sansa sa reevaluezi initiativele fata de relatiile sentimentale, copii, exprimarea artistica, creativitate, joaca, placeri si distractii, iar incepand cu 23 iti revin optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si pentru a initia actiuni personale. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte personale in scopul progresului propriu, prin care poti gasi noi lucruri sau locuri de cercetat si explorat, noi modalitati de a te pune in valoare, noi activitati placute si relaxante, si posibil chiar noi relatii romantice, spirituale sau la distanta.

In plus, in jur de 19 poti avea succes in activitati legate de comunicare, educatie, contracte de colaborare, semnari de acte, tranzactii si lucrul cu publicul, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la iubire, copii, rude, cei apropiati, felul in care interactionezi cu ceilalti, comunici, te exprimi, creezi si te distrezi.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.