Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară august 2017

Fecioară august 2017

HOROSCOP FECIOARA AUGUST 2017

Atentie la secrete, cheltuieli, pierderi, situatii critice, tensiuni cu prietenii, copiii si persoana iubita

Incepand cu 3, pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de agitat si hotarat sa depasesti situatiile de criza cu orice pret, ci incepi sa te linistesti si gasesti o solutie originala pentru a putea merge inainte. Pe 4 atentie la investitii neverificate, speculatii si cheltuieli cu copiii sau pe distractii.

Pe 12 poti intelege cat de impresionabil si dependent esti de colaborare si o relatie in doi, in special referitor la relatiile cu prietenii, chiar daca acestia nu merita. Pe 13 poti intelege unde ai gresit in privinta familiei si caminului, si cata compasiune, iubire si responsabilitate ar trebui sa ai. De pe 13 pe 31 iti revizuiesti comportamentul si atitudinea, iar de pe 31 pe 5 septembrie obiceiurile negative si sacrificiile fata de ceilalti. Pe 15 si 17 ai grija la cheltuieli neprevazute sau impulsive.

Pe 21 si 22 ai toate sansele sa gasesti gasesti inauntrul tau puterea de a depasi crizele afective si evenimentele neplacute. Din 23 iti revin optimismul si energia, si timp de o luna poti avea parte de evenimente si situatii placute. Pe 24 incearca sa nu cheltuiesti cu prietenii si ai grija la surprize din partea lor. Incepand cu 25 dai dovada de responsabilitate fata de parinti, familie si propria locuinta. Din 26, pentru o luna esti mai sensibil, rezervat si sentimental, dar si mai inclinat sa te sacrifici in relatia de dragoste sau casnicie. Ziua de 27 este favorabila unor decizii ce tin de confort si locuinta.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, si sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe. Renunta la ceea ce te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.