Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară aprilie 2019

Fecioară aprilie 2019

HOROSCOP FECIOARA APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai preocupa depasirea crizelor, relatiile intime si sufletesti, sursele externe de venituri, imprumuturile, banii si posesiunile la comun. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita unor chestiuni ce tin de puterea personala, sentimente, distractii si lucrurile care te fac fericit. Pe 14 ai putea avea un succes legat de familie, camin si linistea sufleteasca, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de intimitate si resurse externe, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, pentru o luna te preocupa cel mai mult lucrurile legate de perfectionarea si educatia ta, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si chestiuni juridice. In jur de 23 pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la examene, drumuri lungi, lege si procese.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, situatia locativa, parinti, originile tale, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, uniuni, casnicie, colaborari, parteneriate, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru sentimente profunde si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: puterea personala, dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si acum, dar si in mai. Pe de o parte este vorba de invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte de desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de reputatia si renumele tau, imaginea publica, statutul social, viata sociala si profesionala, cariera, obiectivele tale in viata si relatia cu autoritatile. La Luna Plina de pe 19 ai grija la cheltuieli si blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.