Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară aprilie 2018

Fecioară aprilie 2018

HOROSCOP FECIOARA APRILIE 2018

Atentie la rabufniri, cheltuieli pe distractii, tensiuni in dragoste si cu copiii

 

In prima zi a lunii ai grija la incidente, secrete si informatii dezvaluite, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la blocaje de comunicare, crize si tensiuni in relatia intima, cu persoana iubita sau copiii.

Pe 2 atentie la neplaceri si tensiuni in dragoste. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la iubire, copii, rude, cei apropiati, felul in care comunici, te exprimi, creezi si te distrezi. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de relatiile romantice si cu copiii, latura artistica, spiritul creativ si petrecerea timpului liber, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate relatiile sentimentale, flirturile dar si intimitatea, legaturile cu strainatatea, veniturile suplimentare din activitati de creatie, artistice sau distractive, si poti obtine beneficii din educatie, turism sau actiuni legale, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu fii prea aventurier si idealist, si sa nu uiti de unde ai plecat.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti atitudinea fata de regenerarea afectiva si financiara, iar incepand de atunci iti revin spiritul de observatie si intuitia, ti se pot deschide noi cai de a-ti gasi un echilibru interior, si pentru inca o luna te preocupa gasirea unor noi resurse pentru a te redresa. Pe 18 poti avea parte de evenimente neasteptate in relatia intima sau legate de veniturile suplimentare.

De pe 20, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, educatie, turism, calatorii si incercarile de a progresa pe plan personal si chiar profesional. Din 24, aproape o luna ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita reputatie si pot creste veniturile din profesie.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.