Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Fecioară aprilie 2017

Fecioară aprilie 2017

Atentie la blocaje financiare, tensiuni in relatia de dragoste, in cuplu si familie

 

Din 3 incepi sa-ti revaluezi atitudinea in cuplu si fata de cei cu care intri in contact direct, dar si castigurile de pe urma asocierilor. De pe 6 incolo reiei teme mai vechi ce tin de familie, casa si parinti. Incepand din 10 revizuiesti anumite decizii legate de cresterea ta personala si profesionala. Din 20 revezi conceptiile prin care te-ai hotarat sa depasesti anumite crize si situatii, si tot de atunci incepi sa iti revizuiesti atitudinea in iubire si fata de copii.

Pe 6 ai oportunitatea sa iti folosesti altfel spiritul creativ, asa incat actiunile tale sa iti deschida orizonturile prin examene sau calatorii. Incepand cu 15 revine atmosfera placuta in cuplu si iti sunt favorizate castigurile din colaborari. Pe 17 ai sansa de a obtine beneficii din relatia cu strainatatea, iar deciziile legate de familie iti pot aduce o regenerare pe plan psihic. Din 19 te implici in mod concret in dezvoltarea ta personala. Din 21 devii mai hotarat sa iti atingi scopurile si sa te afirmi pe plan profesional, insa atentie la temperament. Pe 24 schimbarea atitudinii fata de familie si camin te poate ajuta sa obtii siguranta emotionala si financiara.

Pe 7 ai grija la blocaje si limitari pe plan financiar. Pe 9 ai grija la neintelegeri legate de intimitate, iubire si copii. Pe 8 si 21 atentie la discutii neplacute in cuplu si familie. Pe 28 atentie la secrete si rabufniri pasionale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.