Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 9 – 15 iulie 2018

Fecioară 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP FECIOARA 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la secrete, epuizare psihica, tensiuni in dragoste, cu rudele, prietenii sau copiii

 

Luni inca pot avea loc dezvaluiri de secrete, poti descoperi noi informatii sau idei, poti adopta noi mentalitati  si viziuni legate de interactiunea cu ceilalti, rude, anturaj, acte, tranzactii, educatie, comunicare sau socializare. In plus, de marti iti revin usurinta la invatat si dorinta de cunoastere, si redevii deschis oricaror schimburi de bunuri, experiente sau idei.

Tot de marti, revii la sentimente mai bune si pentru aproape o luna poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti avea un succes pe plan personal. Poti avea parte de surprize placute legate de educatie, calatorii, lege sau strainatate, poti lua decizii favorabile in privinta relatiilor sentimentale, a copiilor, exprimarii artistice si creativitatii, si poti gasi noi cai de evolutie si perfectionare.

Pana joi ai grija la atitudine in grupuri si organizatii, tensiuni intre amici, din partea copiilor sau a persoanei iubite. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti o noua perspectiva fata de prieteni si cei care iti seamana, si ca sa iti definesti planurile de viitor. Cauta noi solutii ca sa te integrezi in tendintele sociale si ca sa te implici in colectivitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.