Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 9-15 decembrie 2019

Fecioară 9-15 decembrie 2019

HOROSCOP FECIOARA 9 – 15 DECEMBRIE  2019

Saptamana aceasta si urmatoarea iti sunt favorabile actiunile si initiativele legate de educatia de baza, socializare, activitati de comunicare, informare, publicitate, mediul apropiat, anturaj, prieteni, rude, tranzactii, comert, miscari de bunuri sau idei. Ai puterea si capacitatea sa atragi ceea ce iti doresti, sa elimini piedicile si sa te stabilizezi, asa ca ai incredere, pastreaza-ti speranta si urmeaza-ti instinctele.

Incepand de luni mintea iti fuge catre viata particulara si intima, activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale si acoperirea nevoilor sufletesti. Pana pe 29 preocuparile si interesele tale se indreapta spre aceste chestiuni, in care deja te implici concret de cateva saptamani. Luna Plina de joi te poate face sa realizezi cat de departe de realitate te-au dus visele si idealurile, iti poate aduce momente de implinire, consolidare sau finalizare, dar si tensiuni sau probleme relationale. Este un moment de corectie in vederea echilibrarii a ceea ce se intampla cu ce ai nevoie in interior.

Tot Luna Plina de joi pune accentul pe obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, statut social, faima si reputatie. Pot avea loc incheieri de stari sau situatii in vederea inceperii unei noi etape, in principal legate de relatii, afectivitate, bani si beneficii materiale. Vezi ce iti doresti, ce primesti efectiv, ce ar trebui sa faci sau sa schimbi in mod practic.

Totusi, succesul cel mai mare pe care il poti avea in aceasta saptamana, mai ales in jurul zilei de duminica, tine de puterea personala, artistica si de creatie, recunoasterea meritelor, fericire, iubire, legaturi romantice, copii, joaca, hobbyuri si distractii. Ti se pot ivi ocazii neobisnuite legate de studiu, perfectionare, calatorii, strainatate, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet. Poti face schimbari neasteptate de directie in aceste privinte, cu efect favorabil pe termen lung. Fii deschis la orice noi oportunitati, proiecte, persoane, situatii si experimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.