Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 9-15 aprilie 2018

Fecioară 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP FECIOARA 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la superficialitate, rabufniri, cheltuieli pe distractii, tensiuni in dragoste si cu copiii

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la blocaje, crize de gelozie si tensiuni in relatia intima.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile legaturile sentimentale, spirituale sau la distanta, si castigurile din activitati de creatie, artistice sau distractive. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar oficializa relatia romantica, poti incepe o noua poveste de dragoste si poti obtine beneficii din parteneriate.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la iubire, copii, rude, cei apropiati, felul in care comunici, te exprimi, creezi si te distrezi. De duminica pana martea ce vine incearca sa nu fii prea expansiv, aventurier si idealist. Tot atunci poti obtine castiguri intelectuale, iti poti extinde cercul relatiilor si poti gasi iubirea la distanta de casa.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de evenimente neasteptate in relatia intima sau legate de venituri suplimentare, imprumuturi, mosteniri sau partaje.

Tot de duminica incolo iti revin spiritul investigativ si nevoia de echilibru afectiv si financiar. Profita pentru a gasi resursele externe necesare pentru a depasi situatiile critice!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.