Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 8 – 14 octombrie 2018

Fecioară 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, calatorii, cheltuieli, sanatate, relatia de iubire, cu rude, copii si colegi

 

Pana vineri ai grija la dificultati in dragoste sau cu copiii, blocaje financiare, speculatii si cheltuieli mai mari pe placeri sau distractii.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti destul de ocupat si interesat mai mult de educatie, aflarea informatiilor, interactiunea cu apropiatii, tranzactii, noi mentalitati, rude si anturaj. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, insa de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

Tot in aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi sociabilitatea, interactiunea cu ceilalti, relatia cu rudele, vecinii si anturajul, dar si veniturile din tranzactii sau din comunicare. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici epuizarea fizica, blocaje si tensiuni in relatia cu ceilalti, colegi, rude sau cei apropiati. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri starea financiara, calitatile prin care poti obtine castiguri si atitudinea fata de venituri, posesiuni, investitii, confortul personal, acumularea si stabilizarea materiala. Profita de aceasta perioada ca sa-ti clarifici eficienta si situatia financiara, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.