Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 8-14 iulie 2019

Fecioară 8-14 iulie 2019

HOROSCOP FECIOARA 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre relatiile sociale si colectivul din care faci parte, cat si spre introspectie, psihic si spiritualitate.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de grupul de cunostinte, popularitate, colectivitate, multimi, organizatii, corporatii, actiuni umanitare, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri, persoane, relatii sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

De luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti idei, preocupari si interese referitoare la actiuni si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, intrajutorare, renuntarea la tendinte nocive. Sunt posibile neintelegeri, tensiuni si incidente legate de persoane ascunse, actiuni si legaturi secrete, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.