Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 8-14 aprilie 2019

Fecioară 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP FECIOARA 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai parte de reevaluarea progresului, cresterii si viitorului legate de activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, situatia locativa, parinti, originile tale, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista nevoia unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procesele, contractele, asocierile, casnicia, uniunile, parteneriatele, colaborarile si lucrul cu publicul. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile dinspre partener, din contracte, procese sau asocieri, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti avea parte de negocieri cu succes, ti se pot oferi contracte de colaborare, poti obtine castiguri din lucrul cu publicul si poti pune bazele unor relatii, asocieri sau afaceri de durata. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: puterea personala, dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, joaca, relaxare, hobbyuri si distractii. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si de suflet, resurse externe, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Ai grija la accidente, despartiri, crize de gelozie, conflicte in dragoste si cu copiii. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la familie, intimitate, nevoile tale afective, siguranta emotionala, camin si proprietati imobiliare. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.