Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 7-13 ianuarie 2019

Fecioară 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP FECIOARA 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la viata ta intima, familie, parinti, locuri natale, imobiliare, activitati casnice, imbunatatirea atmosferei in camin si infrumusetarea locuintei.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind depasirea crizelor, regasirea echilibrului emotional, obtinerea unui ajutor extern, financiar, psihic sau afectiv. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de legaturi intime si sufletesti, familie, bani sau bunuri la comun. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: propria dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: accidente, rabufniri, tensiuni in dragoste, jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, incidente casnice, tensiuni in familie, conflicte si dificultati in relatiile personale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.