Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 6-12 mai 2019

Fecioară 6-12 mai 2019

HOROSCOP FECIOARA 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti fuge departe si iti sta mai mult la viitor, educatie, strainatate si depasirea orizonturilor. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii sau vesti neobisnuite, poti avea vise revelatoare, viziuni sau intalniri iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de perfectionare, activitati intelectuale, studii, examene, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, judecata, procese sau chestiuni legale. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Se poate sa iti imbunatatesti relatiile, colaborarile si parteneriatele cu strainatatea, sa finalizezi anumite procese si actiuni juridice, sa pleci intr-o vacanta externa sau sa incepi o noua poveste de dragoste.

Concentreaza-te pe: relatii de apropiere profunda, legaturi intime si sufletesti, regenerarea afectiva si financiara, obtinerea unui ajutor emotional sau material, imprumuturi, mosteniri, partaje, avantaje si beneficii din bani sau posesiuni la comun. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele pe plan social si profesional, de a-ti depasi conditia si de a te face cunoscut, dar si in relatia cu sefii sau autoritatile, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de abilitatea de a atrage resurse externe si de a obtine ajutorul celorlalti. Poti avea succes in orice intalniri sau discutii ce tin de linistea sufleteasca, acoperirea necesitatilor, recapatarea controlului si scopurile de atins.

Atentie la: reactii agresive in public, blocaje ce tin de cariera, renume si profesie, tensiuni in familie, cu superiorii si autoritatile, dificultati legate de camin si imobiliare. Pana miercuri inclusiv fii atent si la lege si drumuri lungi. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.