Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 6 – 12 august 2018

Fecioară 6 – 12 august 2018

HOROSCOP FECIOARA 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, cheltuieli, epuizare psihica, anturaj, rude, iubire sau copii

 

De marti, pentru o luna iti sunt favorizate investitiile si castigurile materiale, dar poti avea venituri si cheltuieli mai mari, in special pentru confortul personal. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate beneficiile din serviciu, relatiile colegiale si cresterea nivelului de trai, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta regimului de viata, al ingrijirii sanatatii si imbunatatirii conditiilor de munca si trai. De marti pana vineri ai grija insa la cheltuieli mai mari pe placeri, jocuri, distractii sau obiecte de lux. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai esti dispersat si inconstant in privinta educatiei si perfectionarii. Urmeaza-ti intuitia spre ceea ce ai vrea sa studiezi si aprofundezi.

Totusi, tema saptamanii este sa renunti la dependente, relatii si obiceiuri negative, sa constientizezi ce iti face rau si sa hotarasti ce sacrificii esti dispus sa faci. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti descoperi secrete si poti intampina dificultati legate de interactiunea cu ceilalti, acte, tranzactii si comunicare, asa ca tine-ti ideile doar pentru tine, fii optimist si evalueaza corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii pentru a te elibera de ce te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.