Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 5-11 noiembrie 2018

Fecioară 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, izbucniri si blocaje financiare

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa gasesti noi moduri prin care sa depasesti crizele si sa te redresezi afectiv si financiar. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de camin, proprietatile imobiliare, familie, locurile natale, acoperirea necesitatilor de baza si implinirea sufleteasca.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la finante, posesiuni si abilitati proprii, investitii, acumularea materiala si confortul personal, mai ales in privinta veniturilor din munca si a regimului de viata. De sambata, pentru o saptamana ai sansa de a lua initiative favorabile pentru a-ti imbunatati conditiile de munca si trai.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de educatia de baza, interactiunea cu rudele, vecinii si anturajul, diferite mentalitati, schimburi, demersuri sau intelegeri, comert si acte de semnat. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.